rozmowy na tematy formalne i codzienne
Administrator
Podjęto organizację półmetku w Szkole Tańca Kurzak i Zamorski (Iskra) ul. Grunwaldzka 2 (koło Lidla), wstępny termin 10 kwietnia, koszt ok.70zł ( na pewno nie więcej). menu jest do ustalenia, ale głodni na pewno nie będziemy
Po przerwie semestralnej trzeba zorganizować wspólne spotkanie z zarządzaniem i podjąć konkretną decyzję.
Piszcie jakie jest wasze zdanie lub podajcie własne propozycje.
Będę potrzebować listę kto się zgadza na tą lokalizację półmetku. Na razie piszcie na priv.
Administrator
po dzisiejszej liście widzę, że dużo osób jednak zrezygnowało z półmetku. powiem tak, jeżeli uda się uzbierać ok.70 osób z zarządzania półmetek będzie mieć sens, w przeciwnym wypadku obawiam się, że koszty pójdą w górę.
btw. jeżeli znajdą się osoby, które jednak zdecydują się na dopisanie do listy, prosiłabym je o jak najszybsze zgłoszenie się do mnie. czym szybciej tym lepiej dla wszystkich. pozdrawiam
Nowy użytkownik
ja myślę że co poniektórzy woleliby chyba zrobić sobie półmetek w akademiku (przynajmniej blisko do łóżka i taniej). nie wiem czy my się w ogóle dogadamy z zarządzaniem, bo jeśli ma być tak jak teraz to impreza nie wypali....
Administrator
yoashia napisał:
ja myślę że co poniektórzy woleliby chyba zrobić sobie półmetek w akademiku (przynajmniej blisko do łóżka i taniej). nie wiem czy my się w ogóle dogadamy z zarządzaniem, bo jeśli ma być tak jak teraz to impreza nie wypali....
a co rozumiesz przez "bo jeśli ma być tak jak teraz" ?
Nowy użytkownik
no to że ciężko się z nimi skontaktować....
Administrator
yoashia napisał:
no to że ciężko się z nimi skontaktować....
no niestety... zobaczymy. jak nie wyjdzie ruszamy tłumnie na miasto na %
Administrator
no to tak jak uprzedzałam. został nam tłumny wypad na miasto półmetku jako takiego nie będzie. z zarządzaniem już nie mam siły się dogadywać. niech robią sobie co chcą
Nowy użytkownik
i bardzo dobrze. mowilam od razu, ze szkoda dziewczynki sily na te przepychanki. ale w miasto na jeleniogorski clubbing.. fajnie, tylko ze sadze, ze problem tu wystapi podobny.. zgrania brak. ciao!
Administrator
ktoś się wybiera dziś na after party do streeta ?